La CG1 comptarà amb una nova zona de magatzems

Es construeix a la sortida nord de Sant Julià de Lòria i albergarà també la deixalleria comunal laurediana

Terreny que ubicarà les naus i la deixalleria comunal de Sant Julià.
Terreny que ubicarà les naus i la deixalleria comunal de Sant Julià. B. N.

La CG1 comptarà amb una zona de magatzems a la sortida nord de Sant Julià de Lòria. Actualment s'estan fent els moviments de terres i el mes vinent començar+a la construcció de les naus. Allà s'ubicarà la nova deixalleria comunal laurediana que va quedar malmesa per l'esllavissada de la Portalada ara fa dos anys.

La construcció de la nova deixalleria serà possible gràcies a la cessió del percentatge de cessió obligatòria. Actualment s'ubica en una nau de lloguer en un polígon d'Aixovall. Els magatzems s'edificaran en un costat de la carretera amb pocs edificis i molt a prop de la Font de l'Àrtic i del camí que dona accés a l'església de Sant Martí de Nagol. Amb les naus es respon a una demanda creixent de les empreses per poder albergar el material i també, en alguns casos, les seves oficines.

En el mateix costat de la carretera en sentit Andorra la Vella, el comú de Sant Julià de Lòria inaugurarà en les pròximes setmanes un circuit de cal·listènia que s'emmarca en la seva política d'oferir benestar i qualitat de vida al ciutadà.

Comentaris

Trending