El centre esportiu d’Ordino recupera dutxes i aixetes després del rar episodi de legionel·losi

Fa un parell de dies que l’equipament i els usuaris han retrobat la normalitat després de pràcticament un mes fora de servei

El servei ja s'ha restablert a les dutxes del CEO.
El servei ja s'ha restablert a les dutxes del CEO.

La setmana que ve havia de ser clau per a la recuperació de les dutxes i les aixetes al centre esportiu d’Ordino. Però no ha calgut esperar a tant. Fa un parell de dies que l’equipament i els usuaris han recuperat el servei d’aigua corrent, que s’havia suspès fa un mes i mig perquè, suposadament, se superaven els valors de legionel·losi recomanable i calia restablir normalitat salubre.

Després de dies de suposades proves i controls, ja s’ha restablert el servei, davant les queixes i estupefacció d’alguns dels usuaris, que no acaben d’entendre com ha pogut estar tant temps sense servei per suposada legionel·losi una instal·lació d’aigua corrent. En aquest sentit, més d’un i de dos dels usuaris sospiten que hi ha hagut alguna falla de la instal·lació d’una altra naturalesa.

La piscina del centre esportiu d'Ordino.

Relacionat

El Centre Esportiu d'Ordino tanca el circuit d'aigua pels valors superiors de legionel·la

En tot cas, el comú s’ha mantingut sempre ferm en la disfunció provocada en els nivells de legionel·losi tolerables i, en conseqüència, que la normalitat no es restabliria quan tot plegat es ressitués, el que hauria passat, seguint la mateixa versió, fa un parell de dies, quan s’ha recuperat el servei. La corporació ordinenca també va anunciar un abonament als usuaris per compensar-los les molèsties causades.

Comentaris (4)

Trending