El Centre Esportiu d'Ordino tanca el circuit d'aigua pels valors superiors de legionel·la

En un control habitual, les mostres van alertar d’un índex superior al que estableix el reglament que estableix les condicions tecnicosanitàries

La piscina del centre esportiu d'Ordino.
La piscina del centre esportiu d'Ordino. Comú d'Ordino

El circuit d'aigua del Centre Esportiu d'Ordino s'ha tancat en detectar-se valors superiors de legionel·la permesos. Per aquest motiu es prohibeix als usuaris, fins a nou avís, l’ús de l’aigua calenta sanitària, que afecta vestuaris i lavabos. En un control habitual de l’aigua, les mostres van alertar d’un índex superior al que estableix el reglament pel qual s’estableixen les condicions tecnicosanitàries per la prevenció i el control de la legionel·losi.

Per prevenció, des de dimarts, ja es va inutilitzar el subministrament d’aigua en aixetes i dutxes. Tal com marca el protocol, s’ha informat el ministeri de Salut, s’ha procedit a la desinfecció i tractament pertinents i dilluns es farà un nou mostreig fins obtenir els valors que es consideren òptims. La detecció s’ha fet gràcies a les analítiques per a la prevenció i el control de la presència d’aquest bacteri, que es fan periòdicament de forma obligatòria en instal·lacions de risc.

La direcció del CEO utilitzarà tots els canals per informar els usuaris del tancament provisional del circuit d’aigua fins a nou avís, en funció de l’obtenció i confirmació dels resultats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending