Casa Aleix nega que hagi portat a la Batllia la instal·lació d’una grua a Sant Julià de Lòria

La propietat no ha estat mai informada que es posaria aquest aparell i s'ha queixat en una carta al comú i creu que l'indret millor era al costat mateix de la construcció

Comentaris

La grua instal·lada a la plaça Major.
La grua instal·lada a la plaça Major. B.N.

La propietat de Casa Aleix nega que hagi portat la instal·lació d'una grua a la plaça Major tal i com informava l'Altaveu. S'ha queixat en una carta al comú perquè no ha estat mai informada de la instal·lació de l'aparell. La propietat creu que el millor indret per a la seva ubicació era al costat mateix de la construcció i no davant ja que dificulta el pas de les persones i dels vehicles.

La grua forma part dels treballs d'una construcció que s'està rehabilitant a la plaça Major. És l'edifici que havia acollir el servei de Correos, abans del seu trasllat a l'altre costat de la plaça, juntament amb la Poste.

La grua té una base quadrada de formigó i ocupa una part de la vorera de la plaça, un lloc amb molt pas de vianants per anar sobretot a l'edifici Glòria que és la seu del departament de Social i Participació Ciutadana del comú, del Centre d'Atenció Primària (CAP) o de la Llar de Jubilats.

Comentaris (2)

Trending