Canillo invertirà 60.000 euros en la reforma de l’skate park

El comú millorarà la instal•lació amb materials que permeten reduir l’impacte sonor que genera així com reformulant unes estructures actualment molt deteriorades

L'skate park de Canillo es reformarà.
L'skate park de Canillo es reformarà.

El comú de Canillo vol impulsar una considerable millora de l’skate park del poble, situat al costat de la casa de colònies Aina. La instal·lació, s’admet des de la corporació, pateix un important desgast i es considera important impulsar una actuació que la faci més segura, al mateix temps que es redueix les molèsties que pot generar als veïns. Es preveu una inversió entorn els 60.000 euros.

Des del comú ja s’ha convocat el concurs per trobar l’empresa que es faci càrrec dels treballs. Es vol que aquests es puguin tirar endavant abans que finalitzi l’any, tot i que el termini concret no està encara fixat. Dependrà, de fet, de les ofertes que es presentin a la licitació.

Segons han explicat fonts de la corporació, l’actual instal·lació pateix ja un important deteriorament conseqüència dels anys d’utilització per part dels aficionats a aquestes modalitats esportives de la parròquia. Per això, es tira endavant l’actuació, que té dues bases.

La primera és millorar la qualitat de l’actual skate park. Així, es farà servir uns materials que permeten amortir el soroll que genera el seu ús. D’aquesta forma, es podrà reduir la molèstia que genera als veïns. En segon lloc, es reformarà el disseny de les estructures. La inversió prevista se situa entorn els 60.000 euros.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending