Canillo estrena el ball tradicional oficial en el marc de la festa major

Coreografiada per l’Esbart de les Valls del Nord i amb música de l’ONCA, la dansa s’ha presentat aquest diumenge després de la missa que ha tingut la presència del cap de Govern

Un moment de l'exhibició de l'esbart.
Un moment de l'exhibició de l'esbart. COMÚ DE CANILLO

La plaça Prat de Riu ha estat l’escenari de l’estrena del ball tradicional dedicat a Canillo. L’acte s’ha fet aquest diumenge en el marc de la celebració de la festa major de la parròquia. La dansa presentada avui ha estat coreografiada per l’Esbart de les Valls del Nord, que ha estat l’encarregat d’escenificar-lo, amb música de l’ONCA.

La festa major de Canillo continua amb la seva agenda d’actes i s’allargarà fins aquest dilluns. Aquest diumenge al matí s’ha celebrat, a càrrec de mossèn Ramon Rossell, la tradicional missa que té lloc durant aquestes assenyalades dates a l’església de Sant Serni amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot i de les autoritats de la corporació comunal. Posteriorment a la missa ha estat el torn de l’Esbart de les Valls del Nord, que ha ofert una exhibició a la plaça Prat del Riu en la qual s’ha presentat i estrenat el ball esmentat. Una peça composada per l’ONCA i creada pel grup dansaire i que va ser entregada al comú el dia de la Constitució.

La programació continua amb un espectacle infantil pels més menuts, un concurs de petanca, un concert d’havaneres, el ball de tarda amb l’Orquestra Mediterrània a l’aparcament Els Refugis, i el ball de nit amb els mateixos protagonistes en el mateix emplaçament. Aquest dilluns es combinaran diferents activitats a la piscina del Palau de Gel (11:30 hores), una cursa de karts amb pedals a la plaça Prat del Riu (16 hores), l’espectacle amb el Mag Reivax (16:30 hores) i el ball de tarda amb Saturno (17:30 hores) a l’aparcament Els Refugis així com la tarda esportiva de casats contra solters al parc del Palau de Gel (18 hores), el ball de nit de nou amb Saturno a Els Refugis (20 hores) i la traca final de la festa major (22 hores).

En aquesta edició de la festa major s’han suspès tots els actes nocturns a partir de les 22:30 hores a causa de la situació sanitària. Totes les activitats han seguit les pautes de prevenció i seguretat fixades pel ministeri de Salut. El pròxim diumenge dia 25 de juliol tindrà lloc la celebració de la Festa Major de Ransol.

Etiquetes

Comentaris

Trending