Camp manté silenci sobre l’afer dels xalets del camí del Grau d’Incles

El cònsol de Canillo declina pronunciar-se sobre un cas de presumpte apropiació indeguda d’un bé comunal que coneix des de fa més de dos anys

Un dels punts de la zona en conflicte.
Un dels punts de la zona en conflicte.

Silenci sepulcral. Que apareguin certes coses, al cònsol de Canillo no li agrada. Ni que sigui un cas que coneix des de fa dos anys i del qual, fa unes setmanes, tots els membres de la corporació n’estan al corrent com han reconegut membres de la majoria demòcrata atès que la societat suposadament afectada per la presumpta apropiació indeguda de terrenys ha fet arribar un extracte de la documentació a tots els consellers. Francesc Camp, però, no parla.

Fa dos dies que l’Altaveu intenta saber la versió comunal respecte del cas d’uns xalets que suposadament envairien sòl aliè. Comunal i d’un tercer, privat, la societat que des de l’agost del 2020 intenta tenir una resposta del comú i una solució al que considera usurpació de prop de 300 metres quadrats de la seva parcel·la.

Els xalets estàn a tocar del camí de Grau d'Incles.

Relacionat

Els xalets del Tarter que podrien acabar a la fiscalia (per envair suposadament terreny aliè)

Suposadament, la majoria comunal, de la qual forma part el conseller de Serveis Rafel Casal, que estaria vinculat directament amb la construcció dels esmentats xalets que presumptament han pispat terreny comunal i de la societat denunciant que valora portar el cas a la fiscalia estaria tranquil·la i tindria tots els procediments i passos que ha anat fent jurídicament acreditats.

Però no hi ha resposta. Ni tan sols aquest vespre en el marc d’una de les reunions de poble per a l’elaboració del pressupost, en aquest cas en una trobada veïnal feta a la sala d’actes del Palau de Gel, Camp no ha volgut abordar la qüestió. Ha declinat donar la versió que li sol·licitava l’Altaveu.

Etiquetes

Comentaris (28)

Trending