El camí del Tamarro de la Comella incorpora un circuit d’equilibris per als infants

S’han instal·lat cinc estructures de joc al llarg del quilòmetre de recorregut amb l’objectiu de fer la ruta més divertida i lúdica per als més menuts; amb la iniciativa s’amplia l’oferta d’activitats familiars a la natura

Un infant usant una de les estructures sota l'atenta direcció del cònsol menor, David Astrié.
Un infant usant una de les estructures sota l'atenta direcció del cònsol menor, David Astrié. tony lara / comú d'andorra la vella

L’excursió a la zona de la Comella per buscar l’Andy, el Tamarro d’Andorra la Vella, és des d’aquesta setmana més entretinguda per als infants. Al llarg del quilòmetre de la pista s’ha habilitat un circuit de cinc estructures d’equilibri, adreçades a infants majors de 6 anys, amb l’objectiu de fer més atractiu i divertit el camí i sumar així un nou circuit familiar a l’oferta d’Andorra la Vella.

La zona, que és també un camí de BTT per als més menuts, s’afegeix a altres iniciatives per posar en valor els espais naturals de la parròquia que s’han dut a terme darrerament. De fet, l’excursió cap al Tamarro és l’inici del circuit dels Miradors de l’Obaga que es va habilitar el mandat passat per potenciar l’extensa xarxa de camins d’Andorra la Vella i que ha tingut molt bona acollida. Aquesta acció de promoció turística contribuirà, a més, a donar a conèixer el vessant més sostenible de la parròquia, tal com han constatat en una visita in situ el cònsol menor, David Astrié, i els consellers de Cultura i de Promoció Turística, Miquel Canturri, i d’Aparcaments i Patrimoni natural, Gerard Menardia.

dsc 4261 opt
Infants amb autoritats pel camí del Tamarro.

En aquest sentit, David Astrié, ha remarcat que Andorra la Vella és una parròquia amb una gran riquesa natural, plena de camins de muntanya i una de les entrades a la vall del Madriu-Perafita-Claror. El comú ha invertit 9.200 euros a les millores, realitzades gairebé de manera íntegra pel personal de l’àrea forestal, del que s’ha rebatejat com el camí del Tamarro i al qual s’han instal·lat també baranes de fusta per embellir i millorar la zona.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending