La BTT i el Bosc Aventura s'incorporen a la quarta edició d’Esports d’Estiu + 60 d'Escaldes

Es tracta d’un servei que té l’objectiu d’apropar la gent gran a les activitats físiques lúdiques i mentals que permeten mantenir les capacitats motrius, augmentar l’autoestima i facilitar les relacions socials

L'activitat s'ha presentat aquest dimarts en una roda de premsa.
L'activitat s'ha presentat aquest dimarts en una roda de premsa. COMU D'ESCALDES-ENGORDANY

El comú d'Escaldes-Engordany ha presentat aquest dimarts la 4a edició d’Esports d’Estiu + 60 La corporació  incorpora la BTT i el Bosc Aventura al programa d’enguany. La presentació ha anat a càrrec de la consellera de Gent Gran, Magda Mata, juntament amb la cap d’Esports, Cyrille Ferrandis i la monitora de gent gran, Vanessa Sánchez Seijo.

Es tracta d’un servei adreçat a les persones majors de seixanta anys amb l’objectiu d’apropar-les a l’esport amb activitats físiques lúdiques i mentals que permeten mantenir les capacitats motrius, augmentar l’autoestima i facilitar les relacions socials. Per aquesta 4a edició, la corporació escaldenca proposa fins a dotze blocs d’activitats diferents, amb fins a 21 disciplines, com excursions, circuits d’habilitats i de destresa, mini-tenis, BTT, Bosc aventura i fins i tot una versió adaptada de cursa d’obstacles en entorn natural. Tot un ventall d’exercicis recreatius per a treballar la motricitat i l’estimulació cognitiva.

La proposta també inclou, entre altres, exercicis de consciència corporal, tècniques de respiració i jocs cooperatius. El comú ofereix els paquets de tres activitats a un preu de 10 euros per persona. Uns paquets que els usuaris podran utilitzar, a la seva conveniència de dates, al llarg de tot l’estiu. Aquelles persones que es vulguin inscriure s’hauran de dirigir a la Llar de Jubilats d’Escaldes-Engordany (Prat Gran).

Comentaris

Trending