Bona participació en l’arrossada popular del Carnaval del Pas de la Casa

El comú d’Encamp defensa que les activitats programades al llarg del cap de setmana ajuden a dinamitzar els comerços i negocis de la població fronterera

La batucada pels carrers del Pas.
La batucada pels carrers del Pas. COMU ENCAMP

Un dinar popular celebrat a la plaça de l’Església ha estat l’acte central d’aquest dissabte del Carnaval del Pas de la Casa. Des del comú, s’ha fet un balanç positiu de com s’està desenvolupant la celebració, tot posant en relleu que afavoreix la dinamització dels negocis de localitat fronterera. Els actes continuaran al llarg de tot el cap de setmana, per tancar-se finalment diumenge a la tarda amb una sardinada.

Abans del dinar, una batucada ha recorregut els principals carrers de la vila a càrrec del grup Tokem x tu. Ja a la plaça, s’ha ofert una arrossada popular que ha aplegat un nombre elevat de persones.

El conseller de Turisme i Reactivació Econòmica del comú d’Encamp, Nino Marot, ha destacat que per ara el balanç de les activitats de Carnaval del Pas de la Casa “està sent positiu”. També ha volgut posar en relleu que totes les activitats programades “ajuden a dinamitzar els comerços i els carrers del poble”. Des de la Comissió de Festes del Pas de la Casa, un dels seus membres, Fabio Barbosa, ha remarcat que el Carnaval “sempre és per passar-ho bé” i que “intentem fer tot el possible per tenir varietat d’activitats i proporcionar vida al poble”.

El programa d’activitats continuarà aquest vespre amb el sopar de Carnaval, on s’esperen 80 persones, i el concurs de disfresses d’adults a la sala de festes, seguit del ball amb el grup de versions ‘The Aguateques’ i una disco mòbil a càrrec de DJ Bebuxo.

Ja diumenge, una nova batucada, en aquest cas a càrrec del grup Drum Beat tornarà a recórrer els carrers (11.30 h.). Ja  vespre, hi haurà la despenjada i cremada del rei Carnestoltes i la sardinada popular a partir d’un quart de vuit a la plaça de l’Església

Comentaris

Trending