Bona acollida de la festa aquàtica popular per celebrar la reobertura de la piscina dels Serradells

Moltes famílies s’han apropat per gaudir de les activitats lúdiques que s’han organitzat des del comú i el centre esportiu quan fa un mes que la instal·lació torna a funcionar

Comentaris

Moltes famílies i infants han participat en la festa aquàtica.
Moltes famílies i infants han participat en la festa aquàtica. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

La piscina del centre esportiu dels Serradells està vivint aquest dissabte una jornada festiva que serveix per celebrar la reobertura de la instal·lació, després d’anys tancada per culpa de l’incendi sofert el novembre del 2018. Són moltes les famílies que s’han apropat per gaudir de les activitats que s’han preparat per a tots ells. De cara al diumenge es viurà la primera gran cita esportiva: el triatló popular.

La piscina està oberta des d’inicis de setembre, tot i que la celebració de la inauguració va tenir lloc a l’agost, durant la festa major d’Andorra la Vella. Aquest dissabte, però, el comú ha volgut impulsar una jornada més dirigida a la gent. A infants, joves i famílies. Es vol que puguin gaudir de les renovades instal·lacions.

Per això, s’ha organitzat una festa aquàtica des de les deu del matí a les dues de la tarda i, ja després, de dos quarts de cinc a dos quarts de nou del vespre. La piscina acull tota una sèrie d’activitats, com ara inflables i jocs aquàtics que estan fent xalar d’allò més especialment els més petits.

El calendari de reobertura de la piscina continuarà aquest diumenge. La instal·lació tornarà a acollir una prova esportiva. En aquest cas, la quinzena edició del triatló popular d’Andorra la Vella que impulsen conjuntament el comú i el Club Triatló Serradells. La part de natació, 400 metres, es farà al centre.

Un altre acte programat per a més endavant és l’exhibició de natació artística que tindrà lloc el 15 d’octubre. El mateix dia està previst un Trofeu organitzat per la federació, que per fi ha pogut recuperar la seva principal instal·lació.

Comentaris (3)

Trending