Andorra la Vella soluciona l’avaria informàtica que els ha fet anar de corcoll tota la tarda

Els tècnics han reparat el problema i esperen que tràmits, aturat tota la tarda, pugui funcionar dijous ja amb normalitat, mentre que es mantindran oberts els aparcaments durant la nit per evitar incidències

El servei de tràmtis a Andorra la Vella és un dels departaments més afectats.
El servei de tràmtis a Andorra la Vella és un dels departaments més afectats. COMU D'ANDORRA LA VELLA

El sistema informàtic ha fet anar de corcoll tots els treballadors del comú d’Andorra la Vella durant bona part d’aquest dimecres. Una avaria ha fet caure la xarxa interna. El problema, però, també està provocant afectacions a alguns serveis. Per exemple, no es poden fer tràmits i, als aparcaments, s’ha hagut de deixar obertes les barreres dels aparcaments de la corporació. Al vespre, la incidència semblava haver-se resolt i es confia que la normalitat es pugui recuperar aquest dijous.

La situació s’ha detectat cap al migdia. Bàsicament, la xarxa interna que connecta els diferents departaments ha caigut. Des de llavors, els tècnics del comú miren de trobar el problema i, lògicament, poder aplicar la solució necessària. Al vespre, s’ha informat que s’ha aconseguit resoldre la incidència.

No abans, però, que durant vàries hores, els problemes hagin estat nombrosos al comú. Tot i que la principal afectació era interna, sí que ha provocat problemes en alguns serveis als ciutadans. Especialment el de tràmits. Al llarg de la tarda no se n’ha pogut fer cap, tal com s’ha informat des del comú via xarxes socials. Un altre departament força tocat és el d’aparcaments. S’ha hagut d’aixecar la barrera de tots els pàrquings de la corporació fins a nou avís. Fonts comunals, però, asseguren que altres serveis, com ara el d’aigües no s’ha vist perjudicat.

Al vespre, el comú ha informat que “els serveis tècnics han reparat l’avaria”. Encara, però, han de treballar per “garantir que aquest dijous els tràmits es puguin fer amb normalitat”. La normalitat sí que s’ha recuperat als aparcaments, però s’ha decidit que les barreres seguiran obertes tota la nit per evitar incidències.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending