Aturada tècnica de la piscina interior dels Serradells per tasques de manteniment fins al 20 d’agost

Els treballs de manteniment es duran a terme a les platges i les graderies sense incidir en el vas de la piscina i durant aquest període els usuaris podran utilitzar altres piscines comunals

Piscina interior dels Serradells
Piscina interior dels Serradells Comú d'Andorra la Vella/Tony Lara

La piscina interior dels Serradells es tancarà el pròxim dilluns 31 de juliol fins al 20 d’agost per realitzar tasques de manteniment. El comú d’Andorra la Vella aprofita aquesta època perquè és quan hi ha menys demanda i els usuaris podran fer servir altres piscines comunals.

Els treballs de manteniment es duran a terme a les platges i les graderies sense incidir en el vas de la piscina. Aquest any, a més, no es buidarà l’aigua de la piscina, com s’havia fet amb anterioritat. Des de la corporació indiquen que, malgrat que es va estrenar l’any passat després de l’incendi de 2018, cada temporada es fan accions per garantir les bones condicions de l’equipament.

Les tasques de manteniment s’aprofiten per fer durant el mes d’agost perquè els esportistes fan vacances i gran part dels usuaris aprofiten l’obertura de la piscina exterior. Durant aquest període es dona la possibilitat als usuaris de poder acudir a qualsevol piscina comunal que estigui oberta durant aquest període. Per tant, identificant-se com a usuaris dels Serradells, podran accedir als equipaments d’Escaldes-Engordany, Pas de la Casa, Ordino i Sant Julià de Lòria.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending