L’arrossada popular a Santa Coloma triomfa

Prop de 600 assistents no han volgut perdre l'ocasió de divar amb els veïns i amics per celebrar la festa major

Preparant l'arrossada popular
Preparant l'arrossada popular

Santa Coloma celebra aquest cap de setmana la seva festa major. Un dels actes que ha aplegat un nombre important d’assistents ha estat l’arrossada popular que s’ha celebrat aquest diumenge al migdia amb la participació d’unes 600 persones- Ha estat una jornada marcada pels actes més tradicionals com la missa o la ballada de sardanes.

Segon dia de la festa major de Santa Coloma, que ha començat a les dotze del migdia amb la missa solemne i després s’ha celebrat un aperitiu i com en altres ocasions no hi podia faltar la ballada de sardanes amb la Cobla Jove de Solsona per anar fent gana de cara a l’arrossada popular. El cònsol menor d’Andorra, la Vella, Miquel Canturri, ha explicat que hi ha participat al voltant d’unes 600 persones, esdevenint un dels actes amb més participació i que ajuden a fer poble.

Aquesta tarda, si la meteorologia no fa la guitza hi haurà una cantada d’havaneres a la plaça Major, el ball de tarda amb Íngrid Andorra Band, la Nit de Rock, entre altres actuacions, que acabaran amb la discomòbil. De moment, segons Canturri “la festa està anant molt bé i hi ha molta participació tant als concerts de tarda com de nit”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending