Arriba ‘Turistes i banyistes’ a Escaldes-Engordany

Es tracta d’un espectacle itinerant que es portarà a terme els dies 18 i 19 de setembre

Cartell de la peça 'Turistes i banyistes' a Escaldes
Cartell de la peça 'Turistes i banyistes' a Escaldes

‘Turistes i banyistes’ és un espectacle itinerant que es portarà a terme a Escaldes-Engordany. En dos dies, el 18 i el 19 de setembre, es farà un recorregut on s’explicarà la curiositat dels viatgers de finals del segle XVIII per l’aigua, la pagesia i les fondes. Es tracta d’exposar anècdotes, costums i curiositats d’Andorra.

El dissabte 18 de setembre es faran quatre passis, a les 19:30 h, les 19:45 h, les 20 h i les 20:12 h. Seguidament, diumenge, 19 de setembre, es faran a les 11:30 h, a les 11:45 h, a les 12 h i a les 12:15 h. L’entrada, amb un preu de tres euros, es podrà comprar a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany. El comú recomana, ja que es tracta d’un espectacle itinerant, portar calçat còmode.

En aquests passis s’explicarà com, tots aquells viatges que van trepitjar les Valls al llarg de la història han deixat constància en els seus diaris de la importància de les aigües termals a la història de Les Escaldes. És amb aquests testimonis amb els quals s’ha fet aquesta peça de teatre, que ajuda a imaginar com era l’Andorra d’abans.

Etiquetes

Comentaris

Trending