Apareixen adhesius crítics amb la gestió de Conxita Marsol

S’han trobat a diferents elements del mobiliari urbà dels carrers Prat de la Creu i Baixada del Molí, així com també a Santa Coloma i evidencien que no es comparteix la gestió de la cònsol major

Un dels adhesius crítics amb Marsol.
Un dels adhesius crítics amb Marsol.

No és cap secret que Conxita Marsol és una política que genera opinions ben diferents. Té molta gent que li dona suport, però també persones que no comparteixen, ni de bon tros, la seva gestió al capdavant del comú d’Andorra la Vella. Un o varis d’aquests detractors són els responsables dels adhesius crítics amb la cònsol major que han aparegut a diferents carrers de la capital.

Es poden veure posats a diferents elements del mobiliari urbà de la ciutat, sobretot a fanals. No tots són els mateixos. Hi ha, de fet, diferents models. Tots, però, amb una cosa en comú: missatges crítics amb Marsol.

La mandatària és, doncs, el blanc dels adhesius. S’han pogut trobar tant als carrers Prat de la Creu com a la Baixada del Molí. També n’han aparegut a Santa Coloma.

En ells, es poden llegir missatges que evidencien que no es comparteix la forma de fer de la cònsol. “Territori en ruïnes. Per aquí va passar Conxita Marsol”, “Benvinguts al Regne de Conxita I d’Andorra” o “Perill, territori Conxita Marsol” són alguns dels lemes que es poden llegir.

adhesiu marsol 2
adhesiu marsol 3

Comentaris (22)

Trending