Andorra la Vella vol que el carrer Joan Maragall sigui la principal via d’accés a Prada Ramon

El canvi, que s’impulsa com a prova pilot a partir del pròxim dilluns, és part del projecte de pacificació de la zona, que inclou també la conversió de Callaueta en zona de vianants

Comentaris

Un cotxe entra a Prada Ramon pel carrer Joan Maragall.
Un cotxe entra a Prada Ramon pel carrer Joan Maragall. Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella continua endavant amb el projecte de pacificació del barri de Prada Ramon. Un dels canvis importants és l’accés a la zona, que es vol que, a partir d’ara, es faci de forma prioritària a través del carrer Joan Maragall i no com, fins ara, via el de la Sardana. Aquesta modificació està vinculada a les obres que s’estan fent per convertir Callaueta en un espai només per a vianants.

Actualment, el carrer de la Sardana és l’accés principal a la zona des de Bonaventura Armengol. Fins ara, servia perquè els vehicles que procedien de Prat de la Creu arribessin a l’avinguda Tarragona. En canvi, ara, esdevindrà una via secundària.

El paper de via principal l’agafarà el carrer paral·lel, Joan Maragall. La posada en marxa d’aquest canvi es farà dilluns, inicialment com a prova pilot. D’aquesta forma es podrà comprovar el seu funcionament a la vegada que van avançant les obres al carrer Callaueta, que en unes setmanes ha de convertir-se en un espai únicament per a vianants.

WhatsApp Image 2021 02 04 at 14 opt

Comentaris

Trending