Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria adjudiquen els bars de la Plaça del Poble i del Centre

En el cas de la capital, la concessió és a deu mesos perquè l'establiment potser haurà de tancar temporalment a causa de la reforma de la zona

El bar de la Plaça del Poble.
El bar de la Plaça del Poble. Altaveu

Els comuns d'Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria han adjudicat els bars de la Plaça del Poble i del Centre respectivament després del corresponent concurs públic. En el cas de la capital, la concessió és a deu mesos perquè l'establiment potser haurà de tancar a causa de la reforma de la​ plaça.

A la parròquia laurediana, el comú va cedit temporalment l'explotació del bar a CampRabassa per poder mantenir-lo obert. El nou explotador ja regenta un altre local a Sant Julià de Lòria. La modalitat de contractació és ordinària i per cinc anys a comptar de la data de l’adjudicació, moment en què es podrà prorrogar per un període de dos anys.

A Andorra la Vella, l'explotació anirà a càrrec d'una empresa amb restaurants al centre de la capital. La contractació s'ha efectuat per la modalitat urgent i per deu mesos, renovable mensualment fins a un període màxim de cinc anys. L'anterior adjudicatari del bar va mostrar el mes passat la seva sorpresa per l'anunci del comú  de convocar un concurs per adjudicar de l'establiment.

Considerava que encara té un contracte vigent amb el comú que finalitza el 31 de desembre i no havia rebut cap notificació per part de la corporació que s’ha rescindit el contracte. De tota manera, el passat 30 de març l’empresa adjudicatària des de fa 10 anys de l’explotació es va declarar en una fallida que està en  mans de la Batllia.

 

 

Comentaris

Trending