Andorra la Vella recupera el format tradicional de la Festa del Poble

Entre les activitats dedicades hi ha la rumba de Los Manolos, l'espectacle infantil de la companyia Xip-Xap, els jocs i activitats d'aigua al Centre Esportiu Els Serradells o els fallaires en la revetlla de Sant Joan

La cremada de falles de l'any passat.
La cremada de falles de l'any passat. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

La Festa del Poble d’Andorra la Vella recupera el format tradicional. D’aquesta manera els actes s’iniciaran el 23 de juny, amb la revetlla de Sant Joan i s’allargaran tot el 24 amb activitats per gaudir en família.

El tret de sortida serà a les 19 hores del 23 de juny. Moment en què es recollirà la Flama del Canigó a la Casa de la Vall, a càrrec dels representants de les fogueres d’Andorra i s’homenatjarà el fallaire 2021 i es farà el relleu dels Fallaires major de les Valls d’Andorra i del menor d’Andorra la Vella. A partir d’aquí, i després de la cremada de la falla tradicional al barri del Puial, els Fallaires d’Andorra la Vella iniciaran un recorregut fent rodar el foc per l’antic carrer Major, les placetes de Sant Esteve, Consòrcia i Monjó, el carrer de la Vall i la plaça Príncep Benlloch que acabaran a la plaça del Poble, on accediran tant per la passarel·la Rosa Ferrer com per la rambla Molines.

Una de les novetats és precisament l’encesa de la foguera, que enguany es farà a la plaça del Poble. Al seu voltant l’Esbart dansaire d’Andorra la Vella interpretarà el Ball de Bruixes, i el final de festa anirà a càrrec del grup Catfolkin.

Ja el 24, les activitats lúdiques es traslladaran al Centre Esportiu Els Serradells. Al pavelló, d’11 a 19 hores, hi haurà jocs i inflables, mentre que a la piscina exterior, de 12 a 18 hores, es desenvoluparan jocs aquàtics. Per la seva part, a la plaça del Poble, a les 12 hores, se celebrarà la missa solemne a l’església de Sant Esteve, així com començarà el concert de rumba a càrrec de Los Manolos. Ja a la tarda, a les 17.30 h, la companyia Xip-Xap oferirà l’espectacle infantil Que peti la plaça.

Etiquetes

Comentaris

Trending