Andorra la Vella inicia al carrer Gil Torres el pla de millora de voravies

L'obra tindrà un cost de 150.000 euros, un termini d'execució de dos mesos i es farà entre els números 30 al 48

Comentaris

David Astrié explica els detalls de la remodelació de les voravies.
David Astrié explica els detalls de la remodelació de les voravies. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella destinarà aquest any milió d’euros per millorar les voravies a diverses zones de la parròquia. La primera acció serà el tram central del carrer Gil Torres, situat entre els números 30 i 48. Es tracta d’un tram d’una zona residencial que està força deteriorat, la reparació del qual aportarà més seguretat per als vianants ja que actualment llisca molt.  A l'espera de la licitació de les obres, el cost se situarà al voltant dels 150.000 euros amb un termini d'execució de dos mesos.

El cònsol menor David Astrié ha assenyalat que algunes de les actuacions que es duran a terme enguany responen a demandes ciutadanes recollides durant l’elaboració dels Pressupostos Participatius. Entre els carrers on es milloraran les voravies durant els mesos vinents hi ha el de les Canals, Doctor Molines o Esteve Dolsa, als Marginets. El comú hi destina un milió d'euros.

Astrié ha indicar que l'objectiu és millorar voravies malmeses, a banda de continuar desenvolupant el model de parròquia sostenible i per a les persones amb millores urbanístiques. Ha fet esment als emés de sis quilòmetres lineals de voreres noves que ha fet el comú els darrers sis anys, amb la construcció o ampliació d’espais destinats als vianants, com la renovada avinguda d’Enclar o el carrer de la Plana, a través del qual s’accedeix a l’Escola Andorrana de Santa Coloma; o amb la transformació de zones de passeig, com la part baixa de l’avinguda Meritxell o el carrer Callaueta a la zona de Prada Ramon, que s'ha convertit en un carrer per a vianants.

Finalment, el cònsol menor ha recordat que tot just fa una setmana el comú va crear un nou canal de comunicació a través d'una aplicació mòbil des d'on la població pot enviar peticions, suggeriments o incidències, "i també serà una forma de recollir informació, analitzar-la i incloure-la dins d'aquests projectes de rehabilitació", ha conclòs.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending