Andorra la Vella habilitarà un terreny a Encorces com a dipòsit de vehicles

La instal·lació servirà per dur els cotxes retirats per la grua i també els abandonats, fet que evitarà la mala imatge que donen, com ara els darrers dies a l’aparcament del Prat del Rull

Un dels cotxes abandonats que es trobaven fins dilluns a l'aparcament del Prat del Rull.
Un dels cotxes abandonats que es trobaven fins dilluns a l'aparcament del Prat del Rull.

El comú d’Andorra la Vella està adequant un terreny a la zona d’Encorces per convertir-la en un dipòsit per a vehicles, tant aquells retirats per la grua per infraccions com als que es detectin abandonats. S’espera que en poc temps estigui disponible l’espai. Pel que fa als cotxes en males condicions que es trobaven a l’aparcament del Prat del Rull, la corporació ha explicat que van ser duts allà “de forma temporal” pels mateixos responsables de circulació. Aquest dimarts ja s’havien reubicat en un espai menys a la vista.

Els vehicles del pàrquing tenien seriosos desperfectes, com ara vidres i fars trencats. La seva presència a l’estacionament havia aixecat sorpresa per part d’alguns usuaris. Fonts comunals han indicat que es van traslladar allà de forma “excepcional” i que, fet, s’han retirat aquest dimarts, quan se’ls ha pogut trobar una ubicació més adient. Al mateix temps, s’ha contactat amb els propietaris que han deixat clar que no els volen recuperar.

A l'esquerra, un dels cotxes abandonats.

Relacionat

Denuncien la presència de diversos cotxes previsiblement abandonats al pàrquing del Prat del Rull

Imatges com la d’aquests darrers dies són les que es volen evitar habilitant aquest dipòsit de vehicles comunals. S’està preparant un terreny de la zona d’Encorces, prop de la carretera de la Comella que serviria per a aquests menesters. En concret, allà és on es portaran, un cop estigui enllestit, els cotxes que siguin retirats per la grua, així com els que es consideri que han estat abandonats mentre es fa tot el procés per determinar si es pot procedir o no al seu desballestament.

En aquesta segona tipologia, s’entén que la instal·lació que s’està habilitant serà més discreta i, per tant, s’evitarà la mala imatge que poden donar aquests vehicles. S’espera que en poques setmanes el dipòsit pugui ja estar disponible.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending