Denuncien la presència de diversos cotxes previsiblement abandonats al pàrquing del Prat del Rull

Els vehicles presenten importants desperfectes, com vidres i llums trencats, i generen una molt mala imatge a l’estacionament

A l'esquerra, un dels cotxes abandonats.
A l'esquerra, un dels cotxes abandonats.

En els darrers dies, els usuaris de l’aparcament comunal que hi ha al Prat del Rull, al costat de l’estació nacional d’autobusos, han pogut veure com s’han deixat allà aparcats una sèrie de cotxes que pateixen considerables desperfectes. Algú, fins i tot, pot pensar que han estat víctimes de robatoris. En realitat, tot fa pensar que es tracta de vehicles abandonats.

Finestres esmicolades, llums trencats o rodes seriosament deteriorades són només alguns dels desperfectes que presenten els automòbils, alguns amb matrícules ben antigues. Fa dies que es troben allà, com han explicat a Altaveu alguns dels usuaris de l’aparcament.

Es posa en relleu que els vehicles generen dues problemàtiques. En primer lloc, el fet que ocupen un espai a l’aparcament i, per tant, pot donar-se el cas que algun vehicle que realment hi vol estacionar es quedi sense poder fer-ho. En segon lloc, la imatge que generen és dolenta, especialment pel que fa als turistes. Hi ha certa sorpresa pel fet que, des del comú, no s’hagi procedit a la seva retirada.

WhatsApp Image 2020 10 26 at 14.24.26
WhatsApp Image 2020 10 26 at 14.24.27
WhatsApp Image 2020 10 26 at 14.24.27(1)

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending