Andorra la Vella desencalla la segona fase de la reforma del Teatre Comunal

Les obres, que no es van poder fer aquesta tardor perquè cap empresa es va presentar al concurs per adjudicar-les, s’han encarregat de forma directa per un import proper als 60.000 euros i han d’estar enllestides a finals de febrer

El rètol exterior del Teatre Comunal d'Andorra la Vella.
El rètol exterior del Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

El comú d’Andorra la Vella ha posat fil a l’agulla per completar la reforma del Teatre Comunal que, això sí, haurà d’esperar a la finalització de la temporada. La corporació ha contractat d’urgències la segona fase dels treballs, després que el concurs impulsat inicialment quedés desert perquè cap empresa es va presentar. Es preveu que l’actuació, d’uns 60.000 euros de cost, estigui enllestida a finals de febrer.

Andorra la Vella volia culminar enguany la reforma engegada el 2019. Llavors, les obres es van centrar a la platea. Ara, faltava enllestir punts com la millora de l’accés, la pintura de l’espai o una nova moqueta. Una actuació, tot s’ha de dir, relativament modesta.

Per fer-la, es va llançar un concurs però, al setembre, quan s’havien d’adjudicar les obres, els responsables comunals van rebre una sorpresa desagradable: cap empresa havia optat a encarregar-se dels treballs. El fet que fos unes obres d’una quantia modesta i l’elevat volum de feina que té el sector va jugar en contra.

La platea del Teatre Comunal.

Relacionat

La segona fase de la reforma del Teatre Comunal haurà d’esperar

Ara, el comú ha optat per la fórmula de la contractació directa. S’han demanat preus i s’ha escollit l’opció que es considera més convenient. En concret, la de l’empresa Urcosa. Serà aquesta qui s’encarregui de la segona fase de la reforma, valorada en 59.310,67 euros.

Això sí, els treballs hauran d’esperar fins a la finalització de la temporada de teatre. Llavors, es tiraran endavant amb l’objectiu que estiguin completats a finals de febrer de l’any vinent.

Comentaris

Trending