La segona fase de la reforma del Teatre Comunal haurà d’esperar

El concurs per ultimar les obres fetes fa dos anys, amb un cost estimat de 50.000 euros, ha quedat desert perquè cap empresa ha presentat oferta i, ara, s’ajornarà fins després de la temporada 2021-22

La platea del Teatre Comunal.
La platea del Teatre Comunal. Comú d'Andorra la Vella

Obstacle inesperat el que s’ha trobat Andorra la Vella en els plans de reforma del Teatre Comunal. La segona fase de les obres que s’havien de fer a la instal·lació s’endarrerirà per culpa del fet que cap empresa s’ha presentat al concurs convocat per la realització dels treballs. El projecte, per tant, haurà d’esperar uns mesos, ja que ara caldrà trobar la fórmula per tirar-lo endavant.

El concurs per tirar endavant aquestes obres es va convocar a mitjans de juliol. Era la continuació de la reforma que ja es va fer el 2019, amb actuacions centrades en la platea. Ara, quedava bàsicament petits detalls com ara millorar l’accés, posar una nova moqueta o pintar. Es volia que es fessin al llarg de la tardor i que ja estiguessin enllestits per la nova temporada de teatre.

Els espectacles es faran al Teatre Comunal.

Relacionat

A concurs la segona fase de les obres del Teatre Comunal d’Andorra la Vella

Els plans, però, s’han torçat. El motiu? Cap empresa s’ha presentat al concurs. Per tant, el comú no ha tingut més remei que declarar-lo desert. Des de la corporació s’entén que el motiu és que, en aquest moment, el sector afronta un volum considerable de feina i els negocis no arriben a poder atendre’ls tots. El fet que fos una actuació relativament modesta, valorada en tot just uns 50.000 euros, tampoc ha ajudat.

Ara, el comú ha de veure com actua. Una opció seria buscar una contractació directa. El que està clar és que hi haurà un retard. De fet, fonts comunals han deixat clar que la instal·lació estarà disponible per a la temporada de teatre. Per tant, no es descarta que les obres s’acabin tirant endavant un cop aquesta hagi finalitzat.

Comentaris

Trending