Andorra la Vella amplia la wifi gratuïta a diverses zones de la parròquia

S'inclou la plaça de l'antiga caserna de bombers, Riberaygua i Travesseres, i la plaça Guillemó al Centre Històric de la capital

Comentaris

El carrer Callaueta serà una de les zones amb cobertura wifi de franc.
El carrer Callaueta serà una de les zones amb cobertura wifi de franc. Altaveu

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol ha anunciat que amb la voluntat d’ampliar el servei que s’ofereix als turistes i clients del país, el comú estendrà en les properes setmanes la cobertura wifi de més espais de la parròquia: a la plaça de l’antiga caserna de bombers, als carrers Callaueta i Riberaygua,  i al Centre Històric (plaça Guillemó). Actualment hi ha xarxa wifi a l'avinguda Meritxell.

La proposta s'ha aprovat en la junta de Govern d'aquest dijous i és possible gràcies a un acord amb Andorra Telecom. Per la seva part, la consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes participatius, Meritxell López, també ha explicat que des del comú es treballa de manera activa per anar més enllà en la col·laboració público-privada, creant sinergies directes entre els diferents esdeveniments de dinamització que impulsen l’administració i les entitats.

Ha citat l’exemple del carrer Callaueta, recentment remodelat per esdevenir una espai per a vianants, i que el cap de setmana del 12 i 13 de juny s’inaugurarà amb un programa lúdic d’activitats impulsat de manera conjunta entre els comerciants i restauradors i el comú. El programa d'actes es presentarà la setmana vinent però López ha avançat que es faran diverses activitats "d'animació i culturals per a totes les edats". La celebració de la festa ha estat una iniciativa de l'Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending