Andorra la Vella acull la quinta Rider 468

La capital serà el punt de sortida i arribada del centenar d’inscrits nacionals i provinents d’Espanya i França, que recorreran 397 quilòmetres en un dia

Una edició anterior de la Rider 468
Una edició anterior de la Rider 468

La 5a edició de la Rider 468, que organitza la Penya Motorista L’Esquirol, discorrerà enguany per carreteres andorranes, catalanes i franceses. Seran, en total, 397 quilòmetres en un dia, el dissabte 17 de juliol, i serà el recorregut més llarg que s’hagi fet. El centre neuràlgic és el paddock, punt de sortida i arribada de les dues etapes, i serà l’aparcament d’autobusos Centre Ciutat. L’organització espera un centenar d’inscrits provinents d’Andorra, França i Espanya.

En aquest recorregut, els riders han de seguir per carretera una ruta marcada, passant per punts de control, on se’ls segella un passaport preparat per aquesta prova. Quan acabin la Rider, i si tenen tots els punts realitzats i el passaport degudament segellat, se’ls entregarà un pin commemoratiu d’aquesta edició. En total s’han marcat deu punts de control repartits dins dels 397 quilòmetres que formen el recorregut.

Abans de començar la prova, els riders únicament coneixeran el recorregut del matí, el de la tarda el descobriran quan acudeixin el paddock al migdia. Els participants arribaran a Andorra avui, i se’ls farà entrega d’una bossa de benvinguda amb el dorsal, una samarreta, un tiquet per sopar, que es farà als restaurants d’Andorra la Vella, material promocional del país i una butlleta per participar al sorteig final de regals. El premi més esperat serà una moto Scooter DAELIM S16, valorada en 1.700 euros.

El conseller de Cultura i Promoció Turística, Miquel Canturri, ha manifestat que el comú dona suport, per primer any consecutiu, a una prova que “és una acció de promoció i dinamització turística i comercial que permet no només fer conèixer el país i la parròquia, sinó que té un retorn directe en la restauració, hoteleria i comerç d’Andorra la Vella”, on s’apleguen el major nombre d’establiments de venda de motocicletes i articles d’aquest món.

Etiquetes

Comentaris

Trending