Andorra Telecom admet que no va preveure el volum de gent que hi hauria a l’aplec de Canòlich

El senyal de telefonia era tan baix dissabte a l’entorn del santuari que la immensa majoria dels assistents no podien ni fer ni rebre trucades ni tampoc comunicar-se per cap aplicació de missatgeria mòbil

Una imatge del pla del santuari dissabte passat.
Una imatge del pla del santuari dissabte passat. Toni Solanelles

Andorra Telecom assegura que el senyal de telefonia a la zona de Canòlich és correcte per l’ús diari però admet que no va preveure el volum de gent que dissabte acudiria a l’aplec. I ha reconegut l’evidència que van poder constatar els assistents als actes finals de celebració dels 800 anys de la troballa de la imatge de la verge: “La impossibilitat de comunicar-se.”

L’operadora no era conscient de l’assistència que hi hauria a l’aplec. Aparentment, el fet que coincidís amb un cap de setmana llarg va portar a pensar els responsables d’Andorra Telecom encarregats de dissenyar esdeveniments de certa rellevància que la presència de pelegrins no seria elevada. O no tant com finalment va ser. En altres ocasions s’havia traslladat des de la companyia una unitat mòbil a prop del santuari per poder amplificar el senyal i dotar de més força la cobertura a la zona.

Enviar un missatge de WhatsApp des de Canòlich ha resultat pràcticament impossible.

Relacionat

Malestar amb Andorra Telecom per ‘l’aïllament’ telefònic sofert a Canòlich

En aquesta ocasió no es va considerar adient. O, potser millor, no es va considerar necessari. “Hi va haver molta afluència de gent a l’església de Canòlich degut als actes del 800 aniversari de la trobada de la marededéu de Canòlich. Una afluència molt superior a la d’altres anys, fet que va provocar dificultats i, en alguns moments, la impossibilitat de comunicar-se”. Finalment, des d’Andorra Telecom “lamentem les molèsties ocasionades i ja estem treballant perquè no es repeteixi aquesta situació”.

Comentaris (4)

Trending