Andoflora tanca amb èxit de participació en els tallers i un degoteig constant de públic

Els pics d’afluència s'han registrat dissabte i aquest diumenge al matí, d'una edició que s'ha tancat amb l'entrega de premis del concurs de dibuix

Comentaris

Assistents a Andoflora
Assistents a Andoflora Comú de la Massana

La 29a edició d’Andoflora, la fira mercat de la planta i la flor, tanca amb una afluència elevada de visitants durant el cap de setmana, segons detalla el comú de la Massana, i amb un ple total als tallers i les propostes infantils.

El temps ennuvolat no ha estat obstacle perquè els assistents gaudissin d’Andoflora. Tot i no donar xifres d’afluència, des de la corporació es destaca el degoteig constant de persones, assolint els pics dissabte i aquest diumenge al migdia. Enguany s’han ofert una vintena d’activitats amb un pler total als tallers i les propostes infantils.

A més, també s’ha pogut veure el procés creatiu dels participants en el concurs de dibuix, organitzat per la Capsa, que han plasmat sobre paper la seva visió de la fira. Justament, Andoflora s’ha tancat amb l’entrega de premis. La guanyadora del concurs de dibuix ha estat Sara Tapia; en segon lloc ha quedat Arnau Sánchez i, en tercer, Ingrid Rossell. Pel que fa al concurs de fotografia d’instagram, la guanyadora ha estat Anna Carrera.

Etiquetes

Comentaris

Trending