Alerten del mal estat dels elements de joc infantils del Parc Central

Diversos pares i familiars de menors reclamen al comú que tingui una major cura dels pocs espais destinats íntegrament als infants

Estat d'un dels elements.
Estat d'un dels elements.

Diversos pares i familiars de menors han alertat del mal estat en què es troba l’espai de jocs infantils del Parc Central. A partir d’una primera denúncia a través de les xarxes socials, altres progenitors han confirmat no només la situació en l’esmentat indret sinó també que altres zones on poden específicament jugar els infants es troben força abandonades. I han reclamat una actuació més decidida del comú en favor de l’estat de conservació d’aquests elements.

Els denunciants de la situació del Parc Central han explicat que tant el sòl de cautxú -que presenta forats que poden fàcilment fer caure els infants- com alguns dels elements, dels ginys, que hi ha en la zona, presenten un estat de mal manteniment. Justament, el fet que una nena de curta edat estigués dijous a la tarda a punt de quedar atrapada en un dels forats del sòl de cautxú va fer adonar als presents a la zona del deteriorament que presentava l’espai.

parc central
Estat de la superfície de cautxú.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending