Actuació d’emergència al Prat del Roure per uns problemes a una part de la façana

S'ha tallat el passeig des del parc infantil ubicat a la zona més propera al riu fins a la passarel·la de la confluència dels Dos Valires

El complex del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany.
El complex del Prat del Roure, a Escaldes-Engordany. ARXIU

El comú d'Escaldes-Engordany ha fet aquest dijous una actuació d’emergència al Prat del Roure davant dels problemes detectats a una part de la façana.  S'ha tallat el passeig del Riu des del parc infantil ubicat a la zona més propera al riu fins a la passarel·la de la confluència dels Dos Valires. L’accés a l’Espai jovent queda obert.

Després de detectar problemes en una part de la façana de l’edifici del Prat del Roure, el comú d’Escaldes-Engordany va encarregar un informe a una empresa especialitzada.

Aquest informe ha arribat aquest mateix dijous a mans de la corporació i arran de les conclusions s’ha procedit a fer la ja esmentada actuació urgent. L'informe conclou que hi ha un problema puntual en una zona. Malgrat tot, tenint en compte que la resta de la façana afectada està construïda amb el mateix sistema, el comú ha activat  l’actuació d’emergència. Així doncs, per precaució s’ha aïllat la zona posant-hi tanques en tots aquests punts amb previsió a instal·lar-hi una protecció específica.

El passat mes de febrer es van iniciar els treballs per posar fi a les filtracions d'aigua a la sala d'actes i canviar el fals sostre i el revestiment del terra de la sala.

Etiquetes

Comentaris

Trending