Les activitats de natura a la Massana prenen protagonisme a l’estiu

Totes les activitats són pensades per un públic familiar, tan de gent de fora del país com residents, que vulguin conèixer el medi ambient d'una altra for

Una imatge de les excursions a peu guiades d'edicions anteriors.
Una imatge de les excursions a peu guiades d'edicions anteriors.

La natura torna a ser la protagonista a la Massana aquest estiu. Les excursions a cavall i les guiades a peu són de no el gran reclam per turistes, i gent del país, per descobrir el paisatge del Principat d'una forma diferent.

La natura agafa protagonisme a la parròquia massanenca amb dues activitats destacades i consolidades: les sortides a cavall i les excursions guiades a peu. A tot això, s’afegeix una àmplia oferta d’activitats familiars per fer per lliure, com les rutes de Cub a Cub, el camí dels Menairons o del Tamarro, el joc de pistes Salvem la Serenalla o els escape dels Passadors i La Batalla dels Pastors, a més de l’escape teatralitzat sobre Borís I.

Pel que fa a les sortides a cavall, durant els mesos de juliol i agost, hi haurà dues sortides diàries, a les 10.30 h i a les 15.30 h, amb un recorregut que surt des de la pista del Parc Natural del Comapedrosa i arriba fins al circ glacial del Pla de l’Estany, a 2.200 metres.

 Pel que fa a les excursions guiades a peu, cada dia hi ha una ruta amb diferent nivell de dificultat. Els avantatges d’aquesta tipologia de sortides és descobrir les característiques de l’alta muntanya, les construccions tradicionals, la fauna, la flora i la geomorfologia que el guia titular que acompanya al grup explica en el transcurs del camí.

L’oferta turística està pensada tant pels visitants de fora com pel públic local que tingui ganes de gaudir de les activitats de natura.

Etiquetes

Comentaris

Trending