Acte vandàlic al Prat del Roure aprofitant la festa major de la parròquia

El comú d’Escaldes lamenta els fets, que han suposat fer malbé el lavabo per a persones amb diversitat funcional; en el marc de la celebració, la policia ha detingut un jove que causava aldarulls i s’ha acabat encarant amb la patrulla

Imatges que ha difós el comú d'Escaldes sobre els danys al Prat del Roure.
Imatges que ha difós el comú d'Escaldes sobre els danys al Prat del Roure. COMÚ D'ESCALDES

Un acte vandàlic aquesta matinada aprofitant els actes nocturns de la festa major d’Escaldes ha causat danys importants en un dels lavabos del recinte del Prat del Roure. El comú escaldenc ha lamentat el comportament dels desconeguts i ha demanat que es participi de les festes tant com es vulgui però essent respectuosos amb els altres participants i amb l’entorn.

Molt probablement, el comú d’Escaldes acabarà denunciant el fet per poder rescabalar el cost que tindrà la reparació dels danys causats al recinte. De moment està avaluant els danys abans de prendre la decisió final. L'actuació vandàlica essencialment ha afectat un lavabo destinat a persones amb mobilitat reduïda i diversitat funcional. L’estança estava tancada i els desconeguts hi han accedit forçant el pany fins a trencar-lo. Un cop a l’interior han trencat alguna rajola i els suports on es recolzen les persones amb dificultats físiques.

També en el marc de la festa major d’Escaldes, la policia ha detingut aquesta matinada un jove que ja cap al final dels actes programats per aquesta nit ha començat a tenir un comportament indegut i a protagonitzar un petit altercat. Quan una patrulla de la policia s’hi ha acostat per demanar-li explicacions i mirar de contenir-lo, lluny d’això s’ha encarat als funcionaris i ha deixat anar algun que altre insult, motius pels quals ha estat detingut.

Comentaris (12)

Trending