2,5 milions per a les fases clau de la reforma del Palau de Gel

La societat gestora de la instal·lació encarrega les millores a la coberta i a la pista de patinatge que han de permetre un considerable estalvi de la despesa energètica

Una imatge del Palau de Gel.
Una imatge del Palau de Gel. ARXIU

Canillo ha engegat una de les actuacions més importants en el marc del projecte de reforma del Palau de Gel. La societat que gestiona la instal·lació ha adjudicat les obres que s’han de fer a la coberta i a la pista de gel, claus per millorar l’eficiència energètica de l’edifici. Aquestes han d’estar enllestides abans de finals de juliol i tindran un cost superior a 2,5 milions.

Ara sí, es posa fil a l’agulla a un projecte que es considera clau. O, com a mínim, a una de les actuacions més destacades d’aquest. Per un costat, es farà una reforma integral de tota la coberta de la instal·lació per millorar, entre altres aspectes, el seu aïllament i, per tant, l’eficiència energètica. D’aquesta forma es considera que es podrà reduir de forma significativa el consum del Palau, un dels aspectes que més enfila les despeses de funcionament.

Les actuacions s’han d’efectuar al llarg del que queda de primer semestre. L’objectiu és que puguin estar enllestides a finals de juliol. Ara, la societat gestora del Palau, amb el comú al capdavant, ha adjudicat els treballs. S’han encarregat a l’empresa Cevalls. El cost ascendeix a 1,474 milions d’euros.

La constructora també ha estat l’adjudicatària d’una altra fase important del projecte: la reforma integral de la pista de gel. El cost d’aquesta actuació superarà el milió d’euros. En concret, serà d’1,030. En aquest cas, els treballs s’allargaran fins al 30 de novembre.

Una darrera part de la reforma també s’ha encarregat ara: la instal·lació elèctrica de la pista de gel. Tindrà un cost de 112.800 euros i es farà càrrec l’empresa PIME.

En canvi, s’ha prorrogat el termini per presentar ofertes per una quarta fase de la reforma: l’actualització del circuit frigorífic. Es podran fer arribar al comú fins al 21 de març.

Comentaris (1)

Trending