Gairebé 18.000 euros per les noves coreografies de les fonts lluminoses

A partir del setembre s’inclourà el tema ‘Viva la Vida’ de Coldplay i s’ha de crear, com a mínim, aquesta coreografia i per Nadal està previst estrenar una cançó d’àmbit nacional

Comentaris

'El llac dels cignes' en un dels passis a la font de llums i colors
'El llac dels cignes' en un dels passis a la font de llums i colors Toni Solanelles

El comú d’Andorra la Vella ha adjudicat mitjançant contractació directa el servei de creació de coreografies per les fonts de llum i colors per un import de 17.753 euros. Fonts comunals han explicat que això s’implantarà amb la nova música. De fet, a partir de l’11 de setembre s’incorporarà la cançó ‘Viva la Vida’ de Coldplay, que substituirà ‘Canon’ de Pachelbel.

La incorporació de noves cançons als espectacles de la font de llums i colors suposa la creació de noves coreografies. D’aquesta manera, el comú de la capital ha adjudicat la seva creació a l’empresa Fluidra Comercial España, SL per gairebé 18.000 euros. El cònsol menor, Miquel Canuturri, va anunciar la setmana passada que a partir del setembre hi hauria novetats en els passis, ja que una de les cançons actuals, ‘Canon’ de Pachelbel serà substituïda per un dels temes estrella de Coldplay, ‘Viva la Vida’.

Les fonts de llums i colors aquest dimarts

Relacionat

Andorra la Vella vol estrenar per Nadal una cançó nacional a les fonts lluminoses

El que no s’ha deixat clar és si aquesta adjudicació servirà també per fer la coreografia de la cançó d’àmbit nacional que s’ha tret a concurs a través dels artistes i grups del país o es faran altres modificacions en l’altra tema que sona, ‘El llac dels cignes’.

Comentaris (16)

Trending