Andorra la Vella vol estrenar per Nadal una cançó nacional a les fonts lluminoses

El comú ha convocat un concurs per seleccionar l’artista o el grup perquè creï el nou tema, que sonarà juntament amb el ‘Viva la Vida’ de Coldplay, mentre que a partir de l’11 de setembre només hi haurà un passi i serà els divendres, dissabtes i festius a les 20.30 hores

Les fonts de llums i colors aquest dimarts
Les fonts de llums i colors aquest dimarts Albert Sanjuan

El comú d’Andorra la Vella ha convocat un concurs destinat als autors andorrans per incorporar una nova cançó a l’espectacle de les fonts lluminoses de cara al Nadal. Aquesta és una de les novetats que el cònsol menor, Miquel Canturri ha anunciat avui, mentre que l’altre nou reclam és la inclusió del tema ‘Viva la Vida’ de Coldplay de cara al setembre, que substituirà el ‘Canon’ de Pachelbel. De cara a l’onze de setembre es modificaran els horaris  i només hi haurà un sol passi els divendres, dissabtes i festius a les 20.30 hores.

Amb el nou horari és quan hi haurà els primers canvis en l’espectacle de les fonts de llums i colors situades entre la plaça de la Rotonda i el Pont de París. Com ja va avançar aquest mitjà, Coldplay sonarà a la capital amb un dels seus temes estrella ‘Viva la Vida’, que substituirà ‘Canon’ de Pachelbel. Només es farà un passi i s’avança d’hora. Serà els divendres, dissabtes i festius a les 20.30 hores. “Amb el cap de setmana pensem que n’hi ha prou”, ha manifestat Miquel Canturri.

El cònsol menor d’Andorra la Vella ha presentat una altra de les novetats: la convocatòria d’un concurs per seleccionar un artista o grup andorrà per buscar una cançó que es pugui estrenar de cara a la campanya de Nadal. Ha de tenir una durada de 3.30 minuts i ha de ser sense lletra. El guanyador s’endurà un premi de 3.000 euros. La cançó quedarà en propietat del comú pel que fa als drets d’autor, mentre que en el cas de Coldplay “s’està negociant amb els advocats el pagament”.

Ha fet un bon balanç de la posada en marxa d’aquest atractiu turístic, que es va inaugurar el passat 30 de juny. Tot i no tenir unes xifres d’afluència concretes, Canturri diu que “hem calculat que al passi de les 22.30 hores hi ha unes 400 persones diàries”.

Reconeix que el volum de la música ha generat la queixa d’un veí. “Pensem que canviar l’horari dels passis a la tardor i a l’hivern ajudarà a tranquil·litzar-lo”. Finalment, ha avançat que de cara a Setmana Santa canviaran el repertori.

Comentaris (10)

Trending