Pal-Arinsal està decidit a mantenir la marca Vallnord

El cònsol de la Massana revela que el seu homòleg d’Ordino ha arribat a demanar la dissolució de la societat conjunta i lamenta que Mortés no hagi fet un posicionament públic

-
-
El comú de la Massana i les estacions de Pal i Arinsal estan decidits a mantenir la marca Vallnord. “Defensem la marca”, assegura el cònsol massanenc, David Baró, que lamenta ja no que Secnoa i el comú d’Ordino hagin decidit desvincular-se de la societat conjunta sinó que, a més a més, no hi hagi hagut un posicionament obert i públic per part del seu homòleg ordinenc, Josep Àngel Mortés. Baró ha revelat que Secnoa ha sol·licitat la dissolució de la societat Vallnord.

Baró s’ha manifestat per primer cop sobre el trencament de Vallnord entès com la suma de Pal-Arinsal i Arcalís. I s’ha mostrat contrariat, especialment, pel fet que des d’Ordino, que és des d’on s’hauria decidit trencar, “no s’hagi donat la cara. Ja ho fem nosaltres”, ha matisat el cònsol massanenc, que ha recordat que la marca “ubica molt bé les valls del nord” i que tant la Massana com Ordino, tant Pal i Arinsal com Arcalís, continuaran estant al nord. “La marca s’entén i és molt reconeguda”. I d’aquí que es vulgui mantenir. Una altra cosa és com fer-ho.

El cònsol massanenc ha demanat “reflexionar” amb “seny” tot optant per “la via del diàleg i del consens” per tal de “buscar una sortida” que satisfaci totes les parts. I ha assegurat que ja ha demanat hora amb el màxim accionista de Saetde i, per tant, de Secnoa, Joan Viladomat, per tractar la qüestió. Baró respecta totalment els interessos econòmics però també ha recordat que “no tot són els diners” i que també cal “pensar en clau de país” perquè “les muntanyes són andorranes”.

-

Relacionat

Arcalís recorda que el ‘profit’ de la marca Vallnord també li correspon
Domini d'Ordino Arcalís

Relacionat

Arcalís liquida Vallnord
-

Relacionat

Vallnord penja de mig fil 

Comentaris (4)

Trending