Arcalís recorda que el ‘profit’ de la marca Vallnord també li correspon

Després que el cònsol d’Ordino comuniqués la voluntat de deixar de treballar sota el paraigua del domini que l’unia a Pal-Arinsal, Secnoa comunicarà formalment per carta la sortida la setmana que ve

-
-
Secnoa no farà sang de la seva sortida de Vallnord però sí que té clar que l’estació d’Arcalís ha contribuït d’una manera notable a l’auge i bon rendiment de la marca Vallnord. En conseqüència, pretén treure un benefici encara que, segons les fonts consultades, “sense collar” i analitzant amb temps com es pot resoldre la situació. També es vol agafar temps tant el comú de la Massana com la societat EMAP, gestora del camp de neu, per analitzar els passos a fer. Les reflexions s’han iniciat, les decisions encara trigaran dies.

Fonts de Secnoa, ara controlada al 75% per Saetde, han confirmat que la setmana que ve, després que ahir, durant el consell d’administració de Vallnord ja ho anunciés el cònsol d’Ordino, Josep Àngel Mortés, la societat ordinenca formalitzarà via carta la seva decisió de deixar d’operar sota la marca de les valls del nord per, de totes totes, passar a treballar sota el paraigua de Grandvalira. ¿Que això suposa que abandona la societat, que renuncia al 34% de l’accionariat de Vallnord i, per tant, a la propietat en proporció de la marca? De cap manera.

“La marca és de les dues societats (EMAP i Secnoa) i, per tant, els ‘profits’ han de ser per a totes dues”, han assegurat les fonts, que han explicat, però, que des d’Arcalís no es té cap intenció de “collar” perquè “hi ha temps” i s’ha d’anar “a poc a poc”, “pas a pas”. De fet, des de Secnoa, segons altres consultats, s’espera la reacció d’EMAP, es preveu algun moviment de cintura des de la Massana. Mortés va comunicar la decisió de Secnoa i hauria lliurat un document oficiós. La carta oficial, signada degudament, es preveu entregar la setmana vinent.

El proper consell d’administració de Vallnord s’ha de celebrar en 30 dies i, probablement llavors, des de la Massana, sia el comú, sia EMAP, que en essència és el mateix, ja s’haurà reflexionat suficientment com per poder, com a mínim, plantejar un escenari. La possibilitat que la part massanenca adquireixi el paquet accionarial de Secnoa és ben real. Ara, cal xifrar, valorar, molts aspectes del joc. I aquí és on Arcalís “no collarà” però tampoc no hi vol perdre.

Domini d'Ordino Arcalís

Relacionat

Arcalís liquida Vallnord
-

Relacionat

Vallnord penja de mig fil 

Comentaris

Trending