Arcalís liquida Vallnord

L’estació d’esquí d’Ordino ja prepara la propera temporada amb Grandvalira

Comentaris

Domini d'Ordino Arcalís
Domini d'Ordino Arcalís

La societat explotadora del camp de neu d’Ordino Arcalís ha comunicat aquest dimecres que deixa de formar part de Vallnord, la marca que reuneix l’estació ordinenca i la de Pal-Arinsal, a la Massana. El trencament es va començar a consumar el juny de l’any passat amb la venda del 76% de les accions a Saetde, la societat que gestiona l’estació de Pas de la Casa-Grau Roig que forma part de Grandvalira.

Era la crònica d’una mort anunciada sinó fos perquè el més aprop que va estar un personatge de García Márquez del gel va ser el coronel Aureliano Buendia de ‘Cien años de soledad’ a Macondo. La societat explotadora del camp de neu d’Ordino Arcalís (Secnoa) ha comunicat aquest dimecres que deixa de formar part de Vallnord, la marca que reuneix l’estació ordinenca i la de Pal-Arinsal, a la Massana. Ho ha fet després del consell d’administració de Vallnord que s’ha dut a terme aquest dimecres.

De fet, el trencament es va començar a consumar el juny de l’any passat quan Saetde, la societat que gestiona l’estació de Pas de la Casa-Grau Roig que forma part de Grandvalira es va fer amb el 76% de les accions de Secnoa. Als últims mesos des de l’estació ordinenca ja s’ha anat comentat que ells són Grandvalira i no Vallnord.

Secnoa ja treballa amb un forfet conjunt i amb el material promocional amb Grandvalira

Aixó ho han complert al peu de la lletra, fins el punt que ja s’està treballant amb un forfet conjunt i amb el material promocional per a la propera temporada d’hivern. Fins i tot esta quasi tancat que l’actual director d’Arcalís, Xabier Ajona passi a ocupar el mateix càrrec a Pas de la Casa-Grau Roig, la joia de la corona de Joan Viladomat.

‘Consummatum est’. Ara comença una etapa apassionant per saber que passa amb la marca Vallnord. Fonts del comú de la Massana consultades per l’Altaveu no descarten que Pal-Arinsal segueixi operant amb la marca Vallnord. Però això no és gens evident. S’ha de saber quant val la marca i quant valen Arcalís i Pal-Arinsal.

Els primers tenen el 34% d’accions i els segons el 66% i caldrà saber si Secnoa voldrà ser compensada per la seva participació i per permetre que Pal-Arinsal exploti la marca. Ja sigui perquè la notícia era esperada o per reduir el seu impacte, des de la Massana s’ha volgut treure ferro, a l’espera d’una reunió que s’ha de fer a nivell comunal que analitzar el tema.

Diuen que la marca servia per anar a fires i per contractar amb les agències, però poca cosa més. Caldrà veure si a Ordino tenen la voluntat, o no, de facilitar les coses. Perquè, pel moment, dos aliats s’han convertit en competidors.

Comentaris (13)

Trending