Organitzen una subhasta benèfica pel fons solidari de Govern

Hi participaran artistes com Xinrt, Adrià Rodriguez, Àstrid Janer, Fernanda Estales, Elisart, Marc Huguet, Jordi Casamajor, i Myriam Grau Rey

-
-
Una subhasta benèfica de pintura recaptarà diners per al fons solidari que ha posat en marxa el Govern i que ja ha aconseguit més d'un milió d'euros. La subhasta benèfica es celebrarà el dia 18 d'abril a les 12:00h i finalitzarà el dia 20 d'abril a les 12:00h, i serà a Instagram i a Facebook. Cada artista andorrà penjarà a cada plataforma la seva obra i les pujes es faran als comentaris. 

La iniciativa d'una subhasta per recaptar fons per lluitar contra la pandèmia del coronavirus es va iniciar a Espanya i a Itàlia. A Andorra una de les impulsores de la iniciativa és la Myriam Grau Rey, pintora i estudiant en segon curs de restauració i conservacio del patrimoni. La setmana passada va prendre part en la subhasta que es va fer a Barcelona i comenta que el resultat va ser "molt positiu".

A la subhasta hi participaran diversos artistes andorrans com Xinrt, Adrià Rodriguez, Àstrid Janer, Fernanda Estales, Elisart, Marc Huguet, Jordi Casamajor, i Myriam Grau Rey, a banda d'altres que s'aniran incorporant més.  Es podrà trobar totes les obres amb el coixinet #artistescontraelcovidAND  i hi haurà preus per a totes les butxaques. Aquesta proposta està oberta a tots els artistes,ja siguin professionals, per afició o fins i tot als més petits de la família. I la subhasta no seria només de pintura, també hi haurà escrits, fanarts, fotografia, i·llustracions, gravat, collage, i artesania.

Myriam Grau Rey és una habitual del Mercat de la Vall i també va exposar a la sisena Mostra d'Arts plàstiques al CAEE (Escaldes-Engordany).

 

 

 

 

Comentaris

Trending