Obert el període de preinscripció escolar

Enguany es formalitzarà només per correu electrònic

-
-
El Govern ha informat en un comunicat que aquest dimecres, s’ha obert el període de preinscripcions escolars per al curs 2020-2021. Un tràmit que es podrà fer fins al dia 30 d'aquest mes i que enguany, donada la situació excepcional provocada per les mesures excepcionals decretades per la pandèmia de coronavirus al Principat, només es podrà realitzar per correu electrònic.

Des del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior es recorda que el procediment només és vàlid per a les famílies que desitgin realitzar una nova matrícula i que no s’ha de fer per a renovacions de matrícules en un mateix centre escolar.

Així, els progenitors o tutors legals dels infants han d'enviar un correu electrònic a l'escola on desitgen matricular els seus fills, amb la informació següent: nom i cognoms; data de naixement; el numero de passaport o document d'identitat; nom i cognoms dels pares o tutors legal, els seus telèfons i correus electrònics; l'adreça i parròquia de residència; el curs que està seguint actualment i l'escola on l'està cursant.

La matrícula només quedarà formalitzada quan els pares rebin un correu de confirmació de l'escola. Els centres educatius enviaran la resposta abans del 25 de maig del 2020.

Etiquetes

Comentaris

Trending