Neu

Unir Pal i Arinsal costarà uns 30 milions d’euros

El projecte es considera clau per al món de l’esquí andorrà i es vol que per l’inici de la temporada de neu 2023-24 ja estiguin connectats tots dos sectors

Una de les pistes de l'estació de Pal-Arinsal.
Una de les pistes de l'estació de Pal-Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

La unió dels dos sectors d’EMAP, Pal i Arinsal, ha de ser una realitat la temporada vinent. Així ho ha remarcat el director general de Grandvalira Resorts, Juan Ramon Moreno, que ha posat en relleu la importància d’aquest projecte, que es vol tenir enllestit, almenys perquè permeti la circulació entre tots dos dominis, abans de l’inici de la campanya d’hivern 2022-23. El cost de les actuacions necessàries, ha avançat, ascendirà a uns 30 milions d’euros.

“Farem una inversió important per unificar tots dos sectors”, ha assegurat Moreno durant la presentació de les novetats per a la temporada que ha de començar en pocs dies. El projecte es pot tirar endavant gràcies en gran part al múscul financer que té ara SETAP 365, la societat resultat de la fusió entre les pistes d’esquí de la Massana i les de Canillo, Soldeu i El Tarter, Ensisa.

Un moment de la reunió de poble.

Relacionat

Inversió de 2,5 milions en la temporada d’hivern a Pal Arinsal

I és que el cost del projecte no és pas petit. Al contrari, ascendirà, segons les previsions amb què treballen els responsables dels dominis, se situaria entorn els 30 milions d’euros. Cal tenir en compte que, només per l’actual campanya, totes les estacions del país invertiran ‘només’ 17,5. Moreno, però, té clar que és un cost que s’ha d’assumir.

“És molt important”, ha comentat. De fet, la voluntat és que tot estigui enllestit, almenys en la part que permeti la connexió, abans de l’inici de la següent campanya hivernal. “Seria una molt bona notícia que fos així”, ha manifestat.

Comentaris (6)

Trending