Neu

“Una bona notícia per EMAP i Ensisa, però també per a Andorra”

Xavier Espot valora positivament el preacord per integrar totes dues entitats, destacant que, a més de servir per donar una sortida a la delicada situació de l’estació massancenca, també és una bona oportunitat per a la de Canillo

Instal·lacions de Vallnord-Pal Arinsal.
Instal·lacions de Vallnord-Pal Arinsal. VALLNORD PAL-ARINSAL

“Una bona notícia per a EMAP, per a Ensisa però també per a Andorra”. Així ha definit el cap de Govern, Xavier Espot, l’anunci del preacord entre totes dues societats per, juntament amb Crèdit Andorrà crear-ne una de nova per ser gestionades conjuntament. El mandatari considera que es tracta d’una bona solució a la complicada situació de l’estació massenenca, però també una oportunitat de créixer per a la de Canillo, amb el rerefons, a més, de la possibilitat de potenciar Andorra com a domini unificat.

“És una aposta decidida que dotarà el sector de la neu i el turístic en conjunt de més muscle per poder ser més competitius i fer més inversió”, ha comentat Espot. En aquest sentit, ha recordat la “situació delicada” en la qual es trobava EMAP, encara agreujada més per culpa de la pandèmia. “No tenia capacitat d’invertir per ser competitiva”, ha apuntat.

Els protagonistes de l'acord (Eva Sansa, Francesc Camp, Olga Molné, Xavier Cornella i Marc Casal) amb el cap de Govern, Xavier Espot.

Relacionat

Canillo, la Massana i Crèdit Andorrà s’alien per salvar Pal-Arinsal i empènyer Soldeu-el Tarter

Ara, això canviarà, al seu entendre, si es cristal·litza el preacord presentat dilluns. “Es podran fer les inversions que són inajornables”, ha apuntat. A banda, però, Espot entén que l’aliança també beneficiarà l’estació canillenca. “Ensisa i Grandvalira també s’enforteixen. També és una bona aposta per a ells”, ha comentat.

El cap de Govern, de fet, entén també que qui surt guanyant és el país. “Aquesta integració reforça el sector turístic, però també el país. A ningú se li escapa com és d’estratègic el sector de la nou i, ara, podrem oferir una oferta unificada i harmonitzada”, ha manifestat.

Comentaris

Trending