Neu

Ski Andorra garanteix la neteja de les cabines davant de la pandèmia amb un procediment innovador

Amb l'autoneteja fotocatalítica, els virus, les bactèries i els fongs són eliminats de manera fiable per la radiació lumínica

El telecabina Tristaina a Arcalís.
El telecabina Tristaina a Arcalís. Altaveu

Ski Andorra garanteix la neteja de les cabines dels remuntadors amb un procediment d'autoneteja fotocatalític. Es tracta d'una propietat de les superfícies que s'han recobert amb fotocatalitzadors, per exemple nanopartícules de diòxid de titani. Quan s’exposen a la llum, els materials orgànics de la superfície es descomponen. Les superfícies es mantenen netes i tenen un efecte antimicrobià. Llavors no necessiten cap mètode addicional de desinfecció ni productes químics, els virus, les bactèries i els fongs són eliminats de manera fiable per la radiació lumínica.

Aquest sistema que s'utilitza a Andorra l'ha desenvolupat una empresa de Finlàndia i s'emmarca en l'objectiu de donar seguretat als visitants per una temporada totalment incerta a causa de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19. A banda de la neteja, el protocol amb les mesures inclouen la venda de forfets en línia, l'ús obligatori de la mascareta o tests. L’'aprés esquí'  es veurà reduït o fins i tot prohibit en la propera temporada. Els restaurants tindran un aforament molt limitat i hauran de tancar a les 23:00

Hi haurà una limitació d'aforaments als remuntadors tancats (telecabina i telefèric) se sotmetrà a les obligacions que Govern decreti per a les capacitats en el transport públic en cada moment. En zones esquiables i ginys, igual que als remuntadors, serà obligatori portar els guants i les ulleres.

 Per als turistes que reservin estades més llargues a partir d'una setmana, hi hauria una assegurança especial de cancel·lació i de viatge. De manera que ningú ens surti perjudicat si de sobte ha de cancel·lar les seves vacances arran d'un cas de coronavirus o d'unes mesures més restrcitives.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending