Neu

Ski Andorra comercialitzarà a partir de dilluns el controvertit Forfet Natura a cent euros

La rebaixa del preu s’ha decidit per intentar calmar les crítiques dels practicants de l’esquí de muntanya i s’adopta enmig de molts interrogants sobretot perquè les estacions estan tancades

Un practicant d'esquí de muntanya.
Un practicant d'esquí de muntanya. ARXIU

Ski Andorra té previst començar a comercialitzar a partir de dilluns que ve el controvertit Forfet Natura, que cobreix la pràctica de l’esquí de muntanya, de les raquetes, els trineus i altres activitats damunt la neu de naturalesa similar i sempre que sigui en el marc de la concessió d’un domini esquiable. El forfet finalment sortirà a la venda a cent euros, cinquanta menys dels inicialment previstos, i enmig de múltiples interrogants, especialment arran del fet que les estacions estan, com a mínim, parcialment tancades.

L’anunci oficial de la posada en marxa de la venda no s’ha fet. Tampoc no s’ha informat d’una rebaixa del preu que s’hauria adoptat per intentar calmar els ànims dels crítics i, més encara, vist que la temporada hivernal en condicions normals ja s’hauria iniciat i enguany no ho ha fet. A més, no es pot assegurar en quines condicions es pot fer ‘skimo’ per les zones concessionades.

Tres practicants d'esquí de muntanya a Grandvalira en una imatge d'arxiu.

Relacionat

Govern demana a Ski Andorra que reconsideri el preu del forfet d’‘skimo’

Segons les fonts consultades, la majoria d’estacions no tenen les pistes en condicions -vist l’anunci que no s’obre anant bé fins a principi de gener- i tampoc no hi ha els circuits marcats, uns circuits que són el ‘plus’ que justificava entre altres coses el cobrament del forfet. Les fonts consultades també han assegurat que no es tractaria d’una demanda del Govern a Ski Andorra, la qüestió de rebaixar el cost del tiquet, sinó una mena d’acord entre els uns i els altres per mirar de frenar les crítiques.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending