Neu

Un simulador permetrà esquiar en qualsevol època de l’any a la Caubella

La màquina és una iniciativa conjunta de Vallnord Pal Arinsal i de l’empresa Esquiades i aposta per dinamitzar l’activitat a l’estació també fora de la temporada d’hivern

https://www.youtube.com/watch?v=GHKl2R4dD_w

Esquiar tot l’any a Andorra pot sembla un somni. De fet, ho era. Fins ara. Tot canviarà amb la nova proposta, impulsada conjuntament per Vallnord Pal Arinsal i Esquiades: un simulador virtual que permetrà gaudir de les mateixes sensacions de baixar per la neu quan el clima ho faci ho possible en realitat. Es tracta, ha indicat el director general del domini, d’una aposta més per dinamitzar l’activitat al llarg de tot l’any.

La màquina ha suposat una inversió d’uns 100.000 euros, segons ha explicat el CEO i fundador d’Esquiades, Rafa Fuertes. Estarà instal·lada a la zona de la Caubella, a Pal, tot i que es preveu que, en moments puntuals, es pugui moure a altres punts, emmarcat en campanyes de promoció de l’estació. La idea és atraure amants de l’esquí ja no únicament a l’hivern.

“Cada cop tenim més activitats per dinamitzar l’activitat i el territori 365 dies l’any”, ha apuntat Marticella, que entén que amb el simulador “podem potenciar l’esport i fer que es pugui practicar en qualsevol moment”. En una línia similar s’ha expressat Fuertes, que ha volgut remarcar la voluntat “de potenciar la indústria de la neu”.

La màquina ja està disponible a l’estació massanenca. Encara, però, falta determinar com es farà la seva comercialització. “Estem treballant juntament amb Esquiades per mirar de llançar paquets conjunts amb altres activitats”, ha avançat el màxim responsable de Pal Arinsal. Per això, no ha volgut aventurar quin podria ser el nombre d’usuaris al llarg de l’any, tot i que sí que s’ha mostrat convençut de l’èxit de la proposta.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending