Neu

Previsions de nevades la setmana vinent que fa respirar el sector de les estacions

El Servei de Meteorologia avisa de precipitacions abundants a partir de dilluns que seran de neu a les cotes altes i, per tant, ajudaran a preparar les pistes de cara a l’inici de temporada

Comentaris

Els mapes del temps permeten les estacions ser optimistes.
Els mapes del temps permeten les estacions ser optimistes. Meteo.ad

Les estacions d’esquí compten ja els dies per a l’obertura de la temporada. Els preparatius ja estan en marxa i ja es treballa per preparar les pistes, amb la base de les precipitacions caigudes ara fa uns dies. A banda, les previsions meteorològiques són favorables, amb la perspectiva de nevades importants al llarg de la setmana vinent.

Així s’indica des del Servei de Meteorologia, que posa en relleu que a partir de dilluns ha d’arribar una massa d’aire fred sobre el país. Això suposa que el temps serà molt més inestable i, per tant, hi haurà precipitacions a tot el Principat. I a les cotes altes seran en forma de neu. Per tant, més material perquè les estacions puguin treballar i preparar les seves instal·lacions.

De fet, s’estima que la cota oscil·larà entre els 1.400 i els 1.600 metres. També s’alerta, però, que “puntualment i de manera més feble” podria acabar baixant d’altitud.

Moreno, Budzaku i Marticella, durant l'acte de presentació de les novetats.

Relacionat

Inversió superior a 11 milions a les estacions d’esquí per recuperar les xifres prèvies a la Covid

L’inici de la temporada està previst, de forma generalitzada, pel 3 de desembre, tot i que Arcalís s’avançarà a divendres vinent. Ara bé, des de Grandvalira, el seu director general, Juan Ramon Moreno no va tancar la porta, durant la presentació de les novetats per a la campanya d’hivern, a obrir abans si el temps portava una bona quantitat de neu.

Comentaris

Trending