Neu

Naturland obre aquest dissabte el circuit d’esquí de fons de Prat de Conangle

També es posa en marxa el servei d'escola i de lloguer, per als visitants que desitgin fer classes, així com la botiga

Un canó innivant el Prat de Conangle.
Un canó innivant el Prat de Conangle. Uri Climent

Aquest cap de setmana s'inicia la temporada d'hivern a les instal·lacions de l'estació d'esquí nòrdic de la Rabassa - Naturland, amb una obertura parcial. L'estació obre cada dia de 9 a 17 h. També hi haurà altres activitats a la Cota 2000, així com a la Cota 1600, que romandrà oberta durant la setmana vinent amb un dia festiu a Andorra i dos a Espanya.

Naturland inicia aquest dissabte la temporada d'hivern 2022-2023 amb l'obertura parcial de les seves instal·lacions. De moment, les nevades i el treball de reforç dels canons de neu han permès condicionar el traçat del Prat de Conangle, un circuit tancat de 2 km de recorregut. També es posa en marxa el servei d'escola i de lloguer, per als visitants que desitgin fer classes, així com la botiga. Pel que fa a les activitats paral·leles a l'esquí, a la Cota 2000 hi haurà la sortida guiada al bosc i els serveis de restauració de la Borda de Conangle. L'hotel obrirà el pròxim 26 de desembre.

A la Cota 1600, que obrirà també cada dia de la setmana festiva, els visitants podran gaudir de les activitats incloses en les diferents entrades: el Tobotronc, l'Airtrekk+tirolina, l'Sklide, el tubbing, el circuit Esquirol, el Laberint, el tir amb arc, els jeeps a pedals, i la zona d'activitats per als més petits: l'Airtrekkids amb la tirolina i els llits elàstics, així com els passejos en poni. En aquest cas, s'habiliten tres punts de restauració. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending