Neu

Grandvalira i Arcalís ofereixen un forfet amb el qual es paga per l’ús que es faci de les estacions

El domini de la Vall d’Orient supera les auditories que li permeten obtenir dues prestigioses certificacions del compliment de les mesures de seguretat davant el coronavirus

El sector del Tarter, a Grandvalira.
El sector del Tarter, a Grandvalira. Grandvalira

Grandvalira i Ordino Arcalís han posat a disposició dels aficionats a l’esquí el Forfet Plus +, que consideren la “solució pràctica” en l’actual context sanitari, marcat per la crisi del coronavirus. Es tracta d’un sistema de pagament segons l’ús que es faci dels dominis i que, a més, dona la possibilitat d’anar-lo renovant de forma telemàtica. Des de les estacions també s’ha indicat que han superat les auditories que certifiquen que són espais segurs davant la Covid.

Segons s’ha indicat des de tots dos dominis, el Fofet Plus es tracta d’una bona solució en “un moment d’imprevisibilitat com l’actual”, ja que permet a l’usuari pagar segons l’ús que es faci. Així, només cal comprar-lo una vegada i, a partir d’aquí, es pot recarregar segons faci falta a través de mitjans telemàtics. De fet, cada dia d’esquí es cobra de manera automàtica, amb un descompte d’un 15% sobre el cost del forfet diari.

A banda, Grandvalira ha superat dues prestigioses auditories de certificació amb relació al compliment de les mesures sanitàries per fer front al risc d’expansió del coronavirus. Per un costat, el Global Safe Site de Bureau Veritas. Per l’altre, la de Biological Risk Control d’OCA Global. De fet, es tracta de la primera estació d’esquí que disposa d’aquesta certificació.

La primera certificació verifica la correcta implantació de les mesures preventives de seguretat vinculades a les persones, processos i adequació de les instal·lacions davant la Covid-19. La segona té l’objectiu de garantir la seguretat tant en l’ús de les instal·lacions com dels professionals que hi treballen. Un cop s’obri el domini, es farà una segona auditoria per confirmar la correcta aplicació dels protocols.

Pel que fa a Arcalís, l’estació disposada de la certificació Global Safe Site des de l’estiu, ja que la va obtenir per a l’obertura de les activitats durant aquells mesos. Per tant, segueix vigent ja a l’hivern i, cal recordar, s’estendrà a tots els establiments de la vall d’Ordino.

Comentaris (2)

Trending