Neu

El Govern “satisfet” amb la integració de Pal Arinsal a Grandvalira

La fusió, que permetrà tenir un forfet únic de país, ha estat molt ben valorada per part del Cap de Govern i del ministre de Turisme, que han acudit a la presentació d’aquest acord entre estacions

El cap de Govern i el ministre amb els directius de les estacions.
El cap de Govern i el ministre amb els directius de les estacions.

Aquest dimarts s’ha comunicat, per part de totes les estacions, que Pal Arinsal s’integrava a Grandvalira i que, d’aquesta manera, es creava un forfet únic de país. El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Turisme, Jordi Torres, han estat presents a l’anunci, que han rebut de forma molt positiva. En aquest sentit, l’acord al qual s’ha arribat han assegurat tots dos que servirà per ser més competitius i ajudar a atreure un turisme de qualitat a Andorra.

“Cal estar contents i orgullosos perquè societats privades, mixtes i públiques s’hagin posat d’acord per aconseguir aquest forfet únic”, ha assenyalat Torres. El fet que es pugui comercialitzar d’una forma conglomerada tots els dominis esquiables assegura que “farà molt més fàcil de comercialitzar de cara a l’exterior, donarem una imatge de país encara més important”. I aquest és un dels principals objectius d’aquest acord, crear una estratègia de marketing que permeti als visitants ubicar Andorra com gairebé tot un domini esquiable, sota una mateixa marca o, en tot cas, una mateixa gestió.


L'acord s'ha presentat aquest matí.

Relacionat

Pal Arinsal s’integra a Grandvalira i es crea el forfet únic

El fet ha estat qualificat “d’històric”. Espot, de fet, ha assenyalat que és una fita que portava temps buscant-se, “és un procés que s’ha anat fent gradualment”, i que s’ha donat gairebé de forma “natural”. A nivell turístic i de país, ha afirmat Espot que és “una de les millors notícies que hem tingut en els darrers temps, perquè el fet de poder conèixer un forfet únic, que totes les societats explotadores dels camps de neu d’Andorra formin part i que tinguin una estratègia conjunta i de país ens reforça enormement com a destí de neu i turístic”.

En aquest sentit, el Govern està disposat a intensificar més la feina que es fa des d’Andorra Turisme. Espot ha indicat que “tindrem un interlocutor únic, cosa que també facilita les coses i ens farà més competitius de cara enfora”. Per poder comercialitzar s’han d’acabar de tancar alguns detalls, i des de l’Executiu es donarà suport a la promoció i comunicació que s’haurà de fer per donar a conèixer aquest forfet únic. “El sector públic sempre s’ha demostrat que està al costat del sector privat, i continuarà estant amb aquesta promoció”, ha assegurat Torres.

Comentaris (7)

Trending