Neu

Govern dona l'autorització als pisters socorristes per a constituir-se com a associació

El seu objectiu és ser reconeguts com a professionals específics en l’activitat de la neu del país, amb la voluntat de sumar esforços per la millora de la qualitat de servei del producte final del que viuen un bon grup de col·lectius

Pisters socorristes en plena activitat.
Pisters socorristes en plena activitat. Altaveu

Els pisters socorristes d'Andorra han rebut l’autorització de Govern per a constituir-se com associació.  Els tràmits es van
iniciar abans de la crisi la Covid-19 i la pandèmia ho ha alentit tot.
  El col·lectiu agraeix que amb l’esforç que està realitzant el Govern per gestionar la crisi, no hagi aparcat la seva sol·licitud.

 

Els pisters socorristes estan pendents de completar tràmits per a poder fer la presentació oficial. El seu objectiu és ser reconeguts com a professionals específics en l’activitat de la neu del país, amb la voluntat de sumar esforços per la millora de la qualitat de servei del producte final del que viuen un bon grup de col·lectius.

En un comunicat afirmen que "som  conscients plenament de la dificultat que suposa la gestió de qualsevol activitat en el món globalitzat actual. Estem aquí per sumar, per ser un actor més. Entre tots de ben segur que trobarem solucions a les dificultats que vagin apareixent".
 

Etiquetes

Comentaris

Trending